KNXonline
Burg. Maenhautstraat 81
9820 Merelbeket
Tel:(09) 265 91 51
Fax:(09) 265 91 50
GSM:(0475) 65 91 51
info@knxonline.be

Bouwheer

Wanneer U uw woning wilt uitrusten met domotica, hebt U degelijk advies nodig. Er zijn zo veel verschillende systemen, mogelijkheden en merken dat het ene helse zoektocht wordt naar de juiste configuratie.

Domotica kan bijdragen tot een aanzienlijke verhoging van comfort, flexibiliteit, veiligheid en rationeel energieverbruik.

Ook naar sociale woningbouw toe, vooral voor senioren en minder validen, wordt domotica steeds vaker geplaatst om het leven van deze mensen een stuk eenvoudiger te maken en ervoor te zorgen dat ze langer zelfstandig kunnen wonen.

Konnex:”The first open standard for home and building control”

Als domoticasysteem maken we gebruik van de EIB/KNX standaard die valt onder de Konnex-groepereing. Allen, al meer dan 120 producenten, werken onder het principe van een open standaard. Concreet betekent dit dat de verschillende fabrikanten waaronder Gira, Hager, Jung, Merten, Siemens en Theben werken op 1 zelfde platform. Dit maakt hun producten compatibel met mekaar, wat als groot voordeel heeft dat al de EIB/KNX gelabelde producten met elkaar samen kunnen werken.

Uw KNX-woning of -gebouw is geen huis van de toekomst, met onnodige gadgets en veel wishful thinking. Het is een huis van vandaag, dat binnen een tiental jaar nog steeds hedendaags zal zijn. Wij kennen helaas de beste componenten en de beste merken van binnen 10 jaar niet, niemand niet, wat men ook beweert. Maar door de EIB-standaard hebt U de zekerheid dat alle, nieuwste technologische EIB-componenten die in de volgende jaren zullen worden ontwikkeld, in uw woning zullen kunnen worden geïntegreerd, van welke KNX-fabrikant dan ook, en zonder zwaar kap- of breekwerk.

Buiten domotica kunnen we ook instaan voor de begeleiding, opvolging of installatie van uw elektriciteit of andere automatisatie.